Preskočiť na hlavný obsah

Na bicykli k termálnemu prameňu 2015

Čo poviete na taký prvý jarný kúpeľ v termálnej vode? No neskúsite? Tak nasadnite s nami v nedeľu o 8:00 pri malackej synagóge na bicykle. Vydáme sa spolu nájsť tak trochu skrytý termálny prameň pri Chorvátskom Grobe. Takmer 50°C zohreje všetky kosti, nech sú akokoľvek po zime stuhnuté. A ak by vám v tej vode náhodou aj vyhladlo, JuRaVou pre cyklistov postavenou si do Sv. Jura cestu skrátime a na hodoch tam zaručene nejaké tie dobroty ochutnáme. Keď už domov vládať nebudeme, tak sa na chvíľočku na Košarisku v Zapadnutom kúte zasekneme a potom tú stovečku snáď nejako dáme.

Tí, ktorí sa po zime na 100 km ešte necítite, pokojne na vlak o 9:04 z Malaciek do Bratislavy nasadnite a potom ďalším do Vajnor o 11:07 sa presuňte, 40 km nohám ušetríte. Tu to celé o 11:30 na stanici spoločne odštartujeme. PS. Nezabudnite plavky, aj naturisti! (o:

A takto to dopadlo:


Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Otvorenie plavebnej sezóny na Baťovom Kanáli 5. júna

  Kamaráti cykloturisti, pridajte sa k nám symbolicky otvoriť plavebnú sezónu na Baťovom kanáli v skalickom prístave spestrenú kultúrnym programom a trhoviskom. Nevynecháme ani návštevou novej rozhľadne a veterného mlyna v Holíči. Stretneme sa v sobotu ráno na žel. st. v Malackách, odkiaľ sa vlakom 6:54 prepravíme cez Kúty do Kopčian kde náš cyklovýlet zahájime. Tešíme sa na vás.

Zahájenie cyklosezóny 2020 sa odkladá.

Kamaráti cyklisti, nakoľko nám tu v okolí začala šarapatiť tá krpatá potvora, ktorej sa vraj ani na bicykli ujsť nedá a je k tomu aj silno družná, zaručene ak by mohla, rada by s nami aj 19. apríla na plánované Zahájenie cyklosezóny 2020 do Devína vybrala. Ak však my chytrejší ako ona budeme a nejaký čas sa ani ny tých bicykloch družiť veľmi nebudeme, snáď tá potvora skoro vykape a my sa spolu nielen na Devín, ale na ďaľšie výlety vyberieme. Dáme si vedieť.

Cyklovíkend v Zlatníckej doline 31.5. - 1.6.2014

Putování ke hradu Buchlovskému a panstva jemu náležácému roku pána 2014, dňa jedenatricátého jak ho spísal a namalovau kronikár odílu vozú dvojkolových nohama postrkovaných kerí též velocipédisté zvaný sú. Od vjeku trinástého trčí na vrchu skalnatém v zemi moravské hrad zvaný též Buchlovský. Mnoho a mnoho pánú sa vystrídalo na ňem a premnoho príbjehú odehrálo. Sláva jeho a vjehlas veliký donésel sa do ušú velocipédistú Mauackých . Tak opreli sa oni silnú nohú do pedálu kouových aby dopríli oku zvjedavému spočinút na tej kráse velebenej. Šuhaji a roby pevné nohy majú no také dálky aj tak šlapat nevládzú. Tak uznésli sa že veru radši až z Kopčan oni pojedú nech si tý nohy nezederú. Aj sa im veru do Hodonína nohama veselo betálma krúciuo, hepám veselo sa brblauo a chuapom tak isto. Co čert nesceu za Hodonínem zrázu zem hrbatá a nohama sa ledvaj prepletá. Na brbotaní už čas nezostáva lebo jazyk už sa do retázky zamotává. Snád aj k pánbíčkovi sa nejedna duša obracá proč to trápení konca